Zbog čega odabrati naše terarije

Odabiremo samo biljke koje su prikladne za terarije i za koje smo sigurni da će dugo trajati i neće prerasti terarij.

Jedna od najbitnijih stvari u terariju je odabir biljaka. To moraju biti biljke koje vole visoku vlagu zraka i veličinom prikladne posudi u kojoj se nalaze. Za razliku od nekih ostalih koji u svoje terarije stavljaju biljke koje u svojoj punoj veličini narastu i po par metara mi u naše terarije stavljamo biljke za koje smo sigurni da će uz pravilnu njegu dugo trajati te ga neće prerasti.

Veliku pažnju pridajemo kvaliteti i dizajnu.

Svaki naš terarij je inspiriran prirodom i kada bolje pogledate otkrit ćete pravi mali svijet. Naši terariji nisu samo staklenka s biljkom, oni su pravi “svijetovi u malom”. Svaki terarij je unikatan te ih ne proizvodimo samo da bi čim više zaradili nego u njih ulažemo puno truda kako bi i vi mogli uživati te kako bi krasili vaše prostore ili bili prekrasan poklon.

DSC_0372
DSC_0014

Prije prodaje provjeravamo ako je sve kako treba.

Prije nego naš terarij ide u prodaju trebamo biti sigurni da je sve dobro i da su biljke u dobrom stanju, tako da svaki terarij nekoliko tjedana ostaje kod nas kako bi se sve stabiliziralo, biljke ukorijenile i kako bi se uvjerili da je sve kako treba, a vi bili bez brige.

I zato možete biti sigurni da kupujete kvalitetan proizvod u koji je uloženo puno truda i koji će uz pravilnu (minimalnu) njegu dugo trajati i uljepšavati vaš prostor. Vaša Yukka 😊.

Shopping Cart